From bean to cup
Είμαστε γνώστες σε κάθε στάδιο της διαδρομής, από τον κόκκο έως τον barista: από την προμήθεια και το καβούρδισμα, μέχρι τη δημιουργία των χαρμανιών και το σερβίρισμα. Όλοι οι τεχνίτες μας εφαρμόζουν αυτήν τη γνώση σε κάθε γραμμάριο καφέ που παράγουμε ετησίως.
Γνωρίζουμε ότι η γεύση δεν είναι απλά ζήτημα καβουρδίσματος. Ο καφές είναι προϊόν της φύσης. Γι’ αυτό το κλίμα, το έδαφος, η βροχόπτωση και ακόμη και το υψόμετρο παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των γεύσεων που χύνονται σε κάθε φλιτζάνι. Η ομάδα των ειδικών μας προμηθεύεται τους πιο φρέσκους, υψηλής ποιότητας κόκκους, από την Κεντρική Αμερική έως την Άπω Ανατολή.


