Η Eurocoffee είναι η μεγαλύτερη εταιρία αυτόματων πωλητών στην Ελλάδα . Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1992 με αντικείμενο την τοποθέτηση , ενοικίαση και πώληση αυτόματων πωλητών.

Το 1997 ιδρύει το 1ο υποκατάστημα στο νόμο Έβρου.

Το 2000 γίνεται αντιπρόσωπος της Nestle Professional στον τομέα της αυτόματης πώλησης για τους νόμους Θεσσαλονίκης , Χαλκιδικής και συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες του εξωτερικού για την εισαγωγή των αυτόματων πωλητών της.

Το 2004 δημιουργεί τις δικές της υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 2.500 τ.μ. , με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και τελευταίας τεχνολογίας συστήματά μηχανοργάνωσης και logistics , ψυκτικούς θαλάμους για την αποθήκευση και συντήρηση των φρέσκων και ευπαθή προϊόντων και συστήματά ποιοτικής διαχείρισης και οργάνωσης των υπηρεσιών προς τον πελάτη.

Το 2006 ιδρύει το 2ο υποκατάστημα στο νόμο Καβάλας και από αυτό καλύπτει τους νόμους Δράμας – Καβάλας στην τοποθέτηση αυτόματων πωλητών.

Η υποδομή ,η οργάνωση ,η σωστή εκπαίδευση , δημιουργεί ένα στελεχιακό δυναμικό με τεχνογνωσία , εξειδίκευση , συνέπεια , εργατικότητα , στοιχεία που αποτελούν το σημαντικότερο παράγοντα εξέλιξης της Eurocoffee .

Με εμπιστοσύνη πια στα στελέχη της και με όραμα το 2009 ιδρύει το 3ο υποκατάστημα στην Αθήνα καλύπτοντας τον νόμο Αττικής στην τοποθέτηση αυτόματων πωλητών.

Το 2012 γίνεται ειδικός συνεργάτης της καφέα illy στον τομέα της αυτόματης πώλησης , τοποθετώντας στην αγορά αυτόματους πωλητές με τη χρήση κάψουλας και μηχανές espresso για γραφεία , πάντα με στόχο το ποιοτικότερο προϊόν για τον πελάτη.

Το 2016 η Eurocoffee ξεκινάει μια νέα συνεργασία με ένα μεγάλο brand . Τοποθετεί τα Starbucks στους αυτόματους πωλητές της .

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια επιτυχείς λειτουργίας έχουμε καταφέρει η Eurocoffee να γίνει ο ηγέτης της αγοράς στη αυτόματη πώληση στην Ελλάδα , και να αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στο χώρο της, παρέχοντας άριστες υπηρεσίες και λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών της.

Αυτό μας καθορίζει ως την καλύτερη επιλογή συνεργασίας για την τοποθέτηση αυτόματων πωλητών ροφημάτων , snacks , αναψυκτικών , food κ.τ.λ. Για κάθε επιχείρηση.