Η εταιρία Eurocoffee • Θεοφάνης Μακάκας και ΣΙΑ ΟΕ • είναι η μεγαλύτερη στο χώρο της αυτόματης πώλησης στην Ελλάδα, με 24 χρόνια εμπειρία, ειδικευμένο προσωπικό, με πάνω από 1500 αυτόματους πωλητές τοποθετημένους σε πελάτες, και παροχή 24ωρης εξυπηρέτησης μέσω των μηχανημάτων της. Είναι αποκλειστικός συνεργάτης της Nestle Professional , της μεγαλύτερης εταιρίας τροφίμων στον κόσμο, στον τομέα της αυτόματης πώλησης (Vending) για τους νομούς Θεσσαλονίκης, Αττικής, Έβρου, Καβάλας, Δράμας, Βέροιας και Χαλκιδικής.

Πρόκειται για μια δυναμική και αξιόπιστη εταιρία, με πελατοκεντρική φιλοσοφία. Έχει αναπτύξει ένα δίκτυο υψηλών προδιαγραφών τροφοδοσίας με προϊόντα εγγυημένα για την ποιότητά τους. Φροντίζει πάντα να βρίσκεται στην κορυφή της τεχνολογίας με συνεχή απόκτηση νέων καινοτόμων μηχανημάτων, υψηλών προδιαγραφών και δίνει μεγάλη βαρύτητα στην εκπαίδευση του προσωπικού της, με τακτικά σεμινάρια και ελέγχους ποιότητας προσφερόμενων υπηρεσιών.

Επιπλέον, έχοντας έμπειρο τεχνικό προσωπικό, εγγυάται την καλή και αποδοτική λειτουργία των μηχανημάτων της. Η άμεση εξυπηρέτηση σε περίπτωση βλάβης και η σίγουρη λύση του προβλήματος έχει σαν αποτέλεσμα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη.

Το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης εργάζεται συνεχώς, ανακαλύπτοντας πάντα νέα προϊόντα, μηχανήματα και υπηρεσίες τα οποία μετά από πολλές ώρες μελέτης και δοκιμών βρίσκονται στην υπηρεσία του πελάτη.

Το τμήμα υποστήριξης μετά την πώληση (After Sales Service), διασφαλίζει την άμεση υποστήριξη του πελάτη.

Η εταιρία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000 (HACCP) και πιστοποίησης ISO 9001:2000, διασφαλίζοντας έτσι την άριστη ποιότητα των προϊόντων & υπηρεσιών της και φυσικά την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της.